Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Αποτοξίνωση εσωτερική και εξωτερική

Αφού παραφάγαμε αρνιά, κοκορέτσια, τζατζίκια και γλυκά και γεμίσαμε τοξίνες, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να καθαρίσουμε τον οργανισμό μας και το δέρμα μας.
Καταρχήν:

1. Μην τρώτε άλλα αρνιά και λοιπές λιχουδιές. Πετάξτε ότι έμεινε στο ψυγείο και γενικά αποφασίστε ότι υπάρχει ζωή και μετά τη χολιστερίνη.

2. Πίειτε πολύ νερό και προσπαθήστε να μειώσετε τον καφέ. Τα δε αναψυκτικά κόψτε τα εντελώς. Έχουν χίλια δυο κακά και τίποτα θρεπτικό.

3. Περπατήστε. Αρχίστε με μισή ώρα την ημέρα. Σιγά σιγά σηκώστε και μερικά βαράκια.

4. Φρούτα και λαχανικά. Ειδικά λαχανικά, όσα μπορείτε περισσότερα. Κόψτε αγγουρακια, σέλινο και καρότα, βάλτε τα στο ψυγείο και τρώτε όσα μπορείτε.

5. Καλό πρωινό, μαζεμένο μεσημεριανό, σαλάτα για βραδινό. Φροντίστε να συμπεριλάβετε γιαούρτι ή καλύτερα κεφίρ σε κάποιο γεύμα.

6. Ψάρια. Αφού τσακίσαμε όλα τα αμνοερίφια του κάμπου και του λόγγου, ας επεκταθούμε και στη θάλασσα. Στείψτε μπόλικο λεμόνι και συνοδέψτε με χόρτα. Αφαιρέστε το δέρμα.

7. Και ένα λαδάκι αποτοξίνωσης για το δέρμα: Ανακατεύουμε σησαμέλαιο, έλαιο από κουκούτσι σταφυλιού και αιθέρια τεϊόδεντρου, νερολί και λεβάντας. Αλειφόμαστε από την κορυφή μέχρι τα νύχια και ξαπλώνουμε για κανένα μισάωρο, έχοντας φροντίσει να αποκλείσουμε το θόρυβο.
Εύχομαι καλή αναζωογόνηση!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
πηγή πληροφόρησης:
http://aromacooking.blogspot.gr/2010/04/blog-post.html
http://www.holisticvanity.ca/detoxification-debunked/